Munka- és tűzvédelmi
berendezések első kézből
Ismerkedjen meg kínálatunkkal, válogasson termékeink közül. Amennyiben további kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal!
10
éve a piacon
5000+
eladott termék
19
megyében
112
márka
Miért válasszon minket? Fontos számunkra a megbízhatóság, a minőség, és a szakértelem. Színes kínálatunknak köszönhetően Ön számos márka közül választhatja ki azokat a termékeket, melyeket munkája során használni kíván. Ragaszkodjon a minőséghez Ön is! További információk

Munkavédelem

Munkavédelem

A munkavédelem célja, hogy megóvja a szervezetten munkát végző emberek munkavégző képességét, és egészségét. A kötelező munkavédelmi oktatáson felül számos olyan szabály, illetve előírás van a munkavédelem témájában, amelyet csak munkavédelmi szakember készíthet el az egészségügyi és biztonsági törvényeket szem előtt tartva.

Milyen szolgáltatást nyújtunk a munkavédelem területén?

Cégünk célja, hogy teljes körű munkavédelmi, egészségvédelmi és tűzvédelmi szolgáltatást nyújtson partnereink igényeinek megfelelően egyszer, vagy folyamatos szerződéssel. Igyekszünk segítőkészen, és hatékonyan fellépni annak érdekében, hogy partnereink a kiszámítható, minőségi, átfogó munkavédelmi szolgáltatásnak köszönhetően a várt színvonalon érjék el a megrendelt szolgáltatást.

Mit tartalmaz a teljes körű munkavédelmi szolgáltatás egyszeri és folyamatos szerződéssel?

  • Szabályzatok, és utasítások elkészítése, aktualizálása, frissítése.
  • Kockázatértékelések (munkabiztonsági, kémiai, biológiai)
  • Munkaterületek munkavédelmi bejárása, időszakos és célellenőrzések
  • Előzetes (új belépők számára), időszakos és soron kívüli oktatások megtartása
  • Biztonságos munkavégzéshez szükséges felszerelések, eszközök forgalmazása

A PL Iparbiztonság Kft. tagja a Munkabiztonsági és Foglalkozás-egészségügyi Szakemberek Egyesületének (MUFOSZ), amelynek célja az egészség-megőrzési tevékenységben közreműködő szakemberek összefogása, aktív közreműködés az egészséges és biztonságos munkavégzést biztosító környezet kialakításában, a munkabiztonsági és foglalkozás-egészségügyi szakma érdekeinek képviselete.

Termékkategóriák
Minden jog fenntartva! - 2020 © iparbiztonsagkft.hu - webdesign: webmestered.hu