TOP termékek

Munkavédelem

Munkavédelem

A munkavédelem célja, hogy megóvja a szervezetten munkát végző emberek munkavégző képességét, és egészségét. A kötelező munkavédelmi oktatáson felül számos olyan szabály, illetve előírás van a munkavédelem témájában, amelyet csak munkavédelmi szakember készíthet el az egészségügyi és biztonsági törvényeket szem előtt tartva.

Milyen szolgáltatást nyújtunk a munkavédelem területén?

Cégünk célja, hogy teljes körű munkavédelmi, egészségvédelmi és tűzvédelmi szolgáltatást nyújtson partnereink igényeinek megfelelően egyszer, vagy folyamatos szerződéssel. Igyekszünk segítőkészen, és hatékonyan fellépni annak érdekében, hogy partnereink a kiszámítható, minőségi, átfogó munkavédelmi szolgáltatásnak köszönhetően a várt színvonalon érjék el a megrendelt szolgáltatást.

Mit tartalmaz a teljes körű munkavédelmi szolgáltatás egyszeri és folyamatos szerződéssel?

  • Szabályzatok, és utasítások elkészítése, aktualizálása, frissítése.
  • Kockázatértékelések (munkabiztonsági, kémiai, biológiai)
  • Munkaterületek munkavédelmi bejárása, időszakos és célellenőrzések
  • Előzetes (új belépők számára), időszakos és soron kívüli oktatások megtartása
  • Biztonságos munkavégzéshez szükséges felszerelések, eszközök forgalmazása

A PL Iparbiztonság Kft. tagja a Munkabiztonsági és Foglalkozás-egészségügyi Szakemberek Egyesületének (MUFOSZ), amelynek célja az egészség-megőrzési tevékenységben közreműködő szakemberek összefogása, aktív közreműködés az egészséges és biztonságos munkavégzést biztosító környezet kialakításában, a munkabiztonsági és foglalkozás-egészségügyi szakma érdekeinek képviselete.