Munka- és tűzvédelmi
berendezések első kézből
Ismerkedjen meg kínálatunkkal, válogasson termékeink közül. Amennyiben további kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal!
10
éve a piacon
5000+
eladott termék
19
megyében
112
márka
Miért válasszon minket? Fontos számunkra a megbízhatóság, a minőség, és a szakértelem. Színes kínálatunknak köszönhetően Ön számos márka közül választhatja ki azokat a termékeket, melyeket munkája során használni kíván. Ragaszkodjon a minőséghez Ön is! További információk

Információbiztonság

Információbiztonság

 

Cégünk feladatkörébe tartozik, hogy biztosítsuk az állami és önkormányzati szervek elektronikus információbiztonságáról szóló 2013. évi L. törvényi megfelelősséget.

Mit jelent ez?

Nyugodtan ránk bízhatja a szervezet telephelyein üzemeltetett elektronikus információs rendszer vonatkozásában előforduló valamennyi feladatot, amely az elektronikus információs rendszerek védelméhez kapcsolódik. A rendszerek biztonságáért felelős személyek a feladathoz elengedhetetlenül szükséges végzettséggel rendelkeznek, melyet a felügyeleti hatóság ellenőriz.

Az elektronikus információs rendszer vonatkozásában az alábbi főbb területeket érinti a munkánk:

  • Elvégezzük, és irányítjuk az elektronikus információs rendszerek biztonságával összefüggő tervezést, szervezést, koordinálást és ellenőrzést.
  • Biztosítjuk a szervezet elektronikus információs rendszereinek biztonságával összefüggő tevékenységek jogszabályokkal való összhangját.
  • Gondoskodunk az elektronikus információs rendszer teljes körű adminisztratív védelméről. Annak érdekében, hogy megszüntessük az adminisztratív, fizikai és logikai védelemben lévő hiányosságokat, célvizsgálatokat végzünk.
  • Elkészítjük a szervezet elektronikus információs rendszereinek biztonsági osztályba sorolását és a szervezet biztonsági szintbe sorolását.
  • Rendszeresen tartjuk a kapcsolatot a felügyeleti hatósággal és a kormányzati eseménykezelő központtal.
  • Véleményezzük az elektronikus információs rendszerek biztonsága szempontjából a szervezet e tárgykört érintő szabályzatait és szerződéseit.
  • Részt veszünk a szervezetet érintő biztonsági események kezelésében.
Termékkategóriák
Minden jog fenntartva! - 2020 © iparbiztonsagkft.hu - webdesign: webmestered.hu