TOP termékek

Bemutatkozás

Üdvözöljük a PL Iparbiztonság Kft. honlapján!


Engedje meg, hogy bemutatkozzunk!

 A PL Iparbiztonság Kft. belföldi magánszemély tulajdonában lévő társaság, melynek fő tevékenységi köre elsősorban az iparbiztonsági, információbiztonsági, tűzvédelmi, és munkavédelmi területen végzett műszaki vizsgálat, illetve elemzés.

Szolgáltatásunk igénybevételével ügyfeleink elkerülhetik a munkavégzés folyamán bekövetkezett baleseteket, tűzeseteket, valamint plusz adminisztrációs feladatokat, hatósági bírságokat. A kereskedelem, gyártás, feldolgozás, egészségügy, mezőgazdaság, építőipar, logisztika, raktározás, és szállodaipar területén állunk meglévő és új ügyfeleink rendelkezésére.

A tűzvédelmi és munkavédelmi jogszabályok előírásainak megfelelően segítjük partnereinket az ország egész területén. Veszélyes ipari védelmi ügyintézői feladatok ellátásában és éves gyakorlatok szervezésében lebonyolításában is megoldást nyújtunk ügyfeleinknek. Szolgáltatásainkon felül tűzvédelmi eszközök értékesítésével, karbantartásával és felülvizsgálatával is foglalkozunk.

Munkánkat a megbízhatóság, és a szakértelem jegyében végezzük. Célunk, hogy minőségi szolgáltatást nyújtsunk azon ügyfeleink számára, akik megbízható partnert keresnek az általunk képviselt területek egyikén, vagy mindegyikén.