Munka- és tűzvédelmi
berendezések első kézből
Ismerkedjen meg kínálatunkkal, válogasson termékeink közül. Amennyiben további kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal!
10
éve a piacon
5000+
eladott termék
19
megyében
112
márka
Miért válasszon minket? Fontos számunkra a megbízhatóság, a minőség, és a szakértelem. Színes kínálatunknak köszönhetően Ön számos márka közül választhatja ki azokat a termékeket, melyeket munkája során használni kíván. Ragaszkodjon a minőséghez Ön is! További információk

INFOREST SZIKRACSAPÓ NUPLA NYÉLLEL

INFOREST SZIKRACSAPÓ NUPLA NYÉLLEL
INFOREST SZIKRACSAPÓ NUPLA NYÉLLEL
INFOREST SZIKRACSAPÓ NUPLA NYÉLLEL
INFOREST SZIKRACSAPÓ NUPLA NYÉLLEL
Súly 2,8 kg
Hossz 2,20 m
Nyél üvegszálas

 

Főkategória >TŰZOLTÓ FELSZERELÉSEK, ESZKÖZÖK >TŰZOLTÓ SZAKFELSZERELÉSEK >ERDŐTŰZ ÉS MŰSZAKI MENTÉS ESZKÖZEI >KÉZISZERSZÁMOK
39 936 Ft
Biztonságos kiszállítás
Szakértői támogatás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Használata javasolt lágy és lapos talajokon, ahol túlnyomórészt gyepek találhatók. Hatékonysága növekszik, ha a puttonyfecskendővel kombinálja a használatát, mivel a víz csökkenti a láng méretét, és lehetővé teszi, hogy a tűzbat véglegesen eloltassa azt.

Vulkanizált gumi markolattal készült, és textil hálókkal megerősítve, amelyek ellenállóságot és tartósságot biztosítanak. Üvegszálas nyelének köszönhetően merevvé válik, meghosszabbítja hasznos élettartamát és csökkenti a rezgések átadását.

1,80 m-es fogantyúja ergonomikus és csúszásmentes kialakítású, amely kényelmet biztosít, javítja a fogást és csökkenti a vibrációt. Csőszerű vége üreges, és gyantával és nagy sűrűségű polietilénnel megerősített üvegszálból áll.

Adatok
Cikkszám
02PIFRZP0002
Termékkategóriák
Minden jog fenntartva! - 2020 © iparbiztonsagkft.hu - webdesign: webmestered.hu