TOP termékek

PETZL Omni Triact-Lock Karabiner

PETZL Omni Triact-Lock Karabiner
PETZL Omni Triact-Lock Karabiner

OKF szám: 35000/1996-9/2021.ált

Bővebben
13 900 Ft
Részletek

A Petzl Omni Triact-Lock karabiner egy olyan modell, amely egy fókuszpontot biztosít, és két helyen klipszeli a hevedert. Robusztus anyagokból készült, és úgy tervezték, hogy akár három irányban is képes terhet hordozni.

Ez a modell egy újabb javaslat a Petzl márkától, amely biztosan kielégíti a legigényesebb barlangászokat. A kínált termékek legmagasabb minősége és a maximális biztonság garantálása iránti elkötelezettség jellemzi ezt a francia márkát.

A Petzl Omni Triact-Lock karabiner nemcsak a heveder két helyen történő rögzítését teszi lehetővé, hanem a Croll szorítóeszközzel is kényelmesen dolgozhat. A karabiner egy speciális Triact-Lock automatikus zárással is fel van szerelve. Működése nagyon intuitív - a nyitáshoz mindössze annyit kell tennie, hogy a zárat felfelé nyomja, és enyhén elfordítja. Ez a megoldás határozottan javítja a felhasználó biztonságát, és megakadályozza a zár véletlen kinyitását.

A Petzl Omni Triact-Lock karabiner kialakítása akár három irányban is lehetővé teszi a terhelést. A hosszirányú szilárdsága 20 kN, a keresztirányú szilárdsága 15 kN, nyitott zárral pedig 7 kN. A termék az UIAA, a nemzeti hegymászó szövetségek legnagyobb szövetsége által is tanúsított, amelyhez a Lengyel Hegymászó Szövetség is tartozik.

Petzl Omni Triact-Lock karabiner - legfontosabb jellemzők:

  • Karabiner, amely lehetővé teszi a heveder rögzítését dupla klipszelési ponttal;
  • A Croll szorítóeszköz rögzítésére szolgál;
  • Félkör alakú kialakítás;
  • Triact-Lock automatikus zárral felszerelve;
  • A kialakítás három irányban történő terhelést biztosít;
  • A termék tanúsítvánnyal rendelkezik: CE EN 362, CE EN 12275 B típus;
  • Tanúsítás: UIAA;
Adatok
Cikkszám
M37TL