TOP termékek

Mentőláda égésre

Mentőláda égésre
Mentőláda égésre
Részletek
A Water-Jel mentőládája égési zselével átitatott steril kötszereket és égési zseléket tartalmaz. Kiválóan alkalmas akár a legkomolyabb égési sérülések kezelésére is. A mentőláda minden eleme azt a célt szolgálja, hogy a leghamarabb lehessen hűsíti és fertőtleníteni az égési sérülést. A zselé megakadályozza a fertőzések bejutását a sebbe és csillapítja a fájdalmat. A kötszerek égési zselét a helyén tartják, a sebet sterilen lefedik. Kisebb égések ellátására a mentőláda tartalmaz kistasakos zseléket is. A Water-Jel égési kötszert a seben hagyva kell a hagyományos kötszerekkel a sérülést ellátni. A szabványos mentőláda mellett az égési sérülésekre kockázatos munkahelyeken ajánlott a water-jel mentőládáját is készenlétben tartani. A hidegvizes hűtésnél sokkal gyorsabb és könnyebben alkalmazható megoldás. A Water-Jel égési kötszer használata egyszerű, nem igényel speciális képzettséget. Ennek köszönhetően nem rabol el felesleges időt az elsősegélynyújtástól és a balesetet szenvedettnek azonnal csökkenti a fájdalmát. Sűrűségénél fogva az égési zselé nem folyik le a sebről.

A napégéstől a vegyi égésekig minden égéstípusra alkalmas! A zselé antiszeptikus hatású, lidocaint nem tartalmaz. A Water-Jel égési zseléje nem tartalmaz aktív hatóanyagokat, ennek köszönhetően semmilyen összeférhetetlenség nem merülhet fel.

Így használja a Water-Jel égési kötszereket:
Az égési kötszert helyezze a sebre úgy, hogy az teljesen fedje be az égési sérülést (lehetőleg a sérülést követő 20 percen belül). A csomagban lévő égési zselét öntse a kötszerre. Ne dörzsölje a bőrbe! A Water-Jel égési zselé akkor a leghatásosabb, ha vastag rétegben alkalmazzák és legalább 30 percig az égési sérülésen hagyják. Szükség esetén kenje be Water-Jel égési zselével újra a sérült felületet. Az égési kötszert rögzítse a seben, hogy az ne mozdulhasson róla el. A stabilizált beteg későbbi kezelése során a zselé vízzel eltávolítható.
Adatok
Cikkszám
WJBK-XS-WJE