Munka- és tűzvédelmi
berendezések első kézből
Ismerkedjen meg kínálatunkkal, válogasson termékeink közül. Amennyiben további kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal!
10
éve a piacon
5000+
eladott termék
19
megyében
112
márka
Miért válasszon minket? Fontos számunkra a megbízhatóság, a minőség, és a szakértelem. Színes kínálatunknak köszönhetően Ön számos márka közül választhatja ki azokat a termékeket, melyeket munkája során használni kíván. Ragaszkodjon a minőséghez Ön is! További információk

INFOREST RÖGZÍTŐ HEVEDER GERINCHORDÁGYHOZ (BOARD)

INFOREST RÖGZÍTŐ HEVEDER GERINCHORDÁGYHOZ (BOARD)

Ideális kiegészítő a betegek testének rögzítéséhez és a sérülések elkerüléséhez. Kiváló szabályozása lehetővé teszi, hogy különböző rachis asztalokhoz és mentőhordágyhoz illessze. 

Nehéz polipropilén hevederekkel rendelkezik, acetálcsatokkal, amelyek teljesen áttetszenek a röntgensugarak számára, amelyek lehetővé teszik a képalkotó diagnózist, és statikusan tartják a pácienst.

6 teljesen állítható horgony van benne különböző színekben az azonnali elhelyezéshez, amelyek rögzítik a személy vállát, mellkasát, hasát, csípőjét és lábát.

Főkategória >TŰZOLTÓ FELSZERELÉSEK, ESZKÖZÖK >TŰZOLTÓ SZAKFELSZERELÉSEK >EGÉSZSÉGÜGYI ESZKÖZÖK >ELSŐSEGÉLY SZÁLLÍTÓ ÉS RÖGZÍTŐ ESZKÖZÖK
Biztonságos kiszállítás
Szakértői támogatás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Cikkszám
02PITR000001
Termékkategóriák
Minden jog fenntartva! - 2020 © iparbiztonsagkft.hu - webdesign: webmestered.hu