Munka- és tűzvédelmi
berendezések első kézből
Ismerkedjen meg kínálatunkkal, válogasson termékeink közül. Amennyiben további kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal!
10
éve a piacon
5000+
eladott termék
19
megyében
112
márka
Miért válasszon minket? Fontos számunkra a megbízhatóság, a minőség, és a szakértelem. Színes kínálatunknak köszönhetően Ön számos márka közül választhatja ki azokat a termékeket, melyeket munkája során használni kíván. Ragaszkodjon a minőséghez Ön is! További információk

INFOREST MENTŐKOSÁR HORDÁGY

INFOREST MENTŐKOSÁR HORDÁGY
INFOREST MENTŐKOSÁR HORDÁGY
INFOREST MENTŐKOSÁR HORDÁGY
INFOREST MENTŐKOSÁR HORDÁGY
Súly 11,5 kg
Hossz 200 cm

Ellenálló hordágy a nehezen hozzáférhető helyeken történő mentésekhez

Főkategória >TŰZOLTÓ FELSZERELÉSEK, ESZKÖZÖK >TŰZOLTÓ SZAKFELSZERELÉSEK >EGÉSZSÉGÜGYI ESZKÖZÖK >ELSŐSEGÉLY SZÁLLÍTÓ ÉS RÖGZÍTŐ ESZKÖZÖK
Biztonságos kiszállítás
Szakértői támogatás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A betegek evakuálására és áthelyezésére javasolt nehéz vagy nehezen hozzáférhető helyeken. Ereszkedő vagy függőleges ereszkedési stílusban használják az azonnali evakuáláshoz.

Nagy teherbírású, amely lehetővé teszi a páciens védelmét és épségét 2 biztonsági övvel. Hevederrendszere a különböző rögzítési pontokhoz alkalmazkodik, lehetőséget kínálva a hordágy különböző dőlésszögeinek felkínálására.

Nagyon sokoldalú, mivel alkalmazkodik a különböző típusú és márkájú rachis deszkákhoz, ami megkönnyíti a függőleges és/vagy vízszintes emelést. Bevonatos alumínium szerkezettel tervezték, amely ellenállóságot és hosszabb élettartamot biztosít a korrózió ellen.

Adatok
Cikkszám
02PITR000005
Termékkategóriák
Minden jog fenntartva! - 2020 © iparbiztonsagkft.hu - webdesign: webmestered.hu