Munka- és tűzvédelmi
berendezések első kézből
Ismerkedjen meg kínálatunkkal, válogasson termékeink közül. Amennyiben további kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal!
10
éve a piacon
5000+
eladott termék
19
megyében
112
márka
Miért válasszon minket? Fontos számunkra a megbízhatóság, a minőség, és a szakértelem. Színes kínálatunknak köszönhetően Ön számos márka közül választhatja ki azokat a termékeket, melyeket munkája során használni kíván. Ragaszkodjon a minőséghez Ön is! További információk

INFOREST ÁSÓLAPÁT

INFOREST ÁSÓLAPÁT
INFOREST ÁSÓLAPÁT
INFOREST ÁSÓLAPÁT
INFOREST ÁSÓLAPÁT
INFOREST ÁSÓLAPÁT
INFOREST ÁSÓLAPÁT
Súly 2,3 kg
Hossz 1,2 m
Anyag Fa
Főkategória >TŰZOLTÓ FELSZERELÉSEK, ESZKÖZÖK >TŰZOLTÓ SZAKFELSZERELÉSEK >ERDŐTŰZ ÉS MŰSZAKI MENTÉS ESZKÖZEI >KÉZISZERSZÁMOK
32 204 Ft
Biztonságos kiszállítás
Szakértői támogatás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A lapát az elkerülhetetlen elem, tökéletes a védelmi vonalak bővítésére, a növényzet feltárására és eltávolítására egészen az ásványi talajig. Nagyon hatékonyan csökkenti az üzemanyagot és megállítja a tűz terjedését. Figyelemre méltó az ellenálló képessége és az élettartama a kiégett festék által nyújtott védelemnek köszönhetően.

Kovácsolt acéllemezből készül, önélező élekkel, és különleges tulajdonságokkal rendelkezik a ütési szögben, a görbületben és a penge méreteiben, hogy megfeleljen az Egyesült Államok Erdészeti Szolgálatának előírásainak. 

Fából készült fogantyúja és sziluettje megkönnyíti a fogást, amely biztonságot nyújt szűk helyeken és csökkenti a felhasználó sérülését. A pengén futófelület található, amely a lábbal megnyomható anélkül, hogy a cipő talpa megsérülne, ha magas hőmérsékletnek van kitéve. 

Adatok
Cikkszám
02PIFRZP0013
Termékkategóriák
Minden jog fenntartva! - 2020 © iparbiztonsagkft.hu - webdesign: webmestered.hu