Munka- és tűzvédelmi
berendezések első kézből
Ismerkedjen meg kínálatunkkal, válogasson termékeink közül. Amennyiben további kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal!
10
éve a piacon
5000+
eladott termék
19
megyében
112
márka
Miért válasszon minket? Fontos számunkra a megbízhatóság, a minőség, és a szakértelem. Színes kínálatunknak köszönhetően Ön számos márka közül választhatja ki azokat a termékeket, melyeket munkája során használni kíván. Ragaszkodjon a minőséghez Ön is! További információk

HIKMICRO HM-TJ32-7RF-Mini2Plus Okostelefon hőkamera modul

HIKMICRO  HM-TJ32-7RF-Mini2Plus Okostelefon hőkamera modul
Főkategória >TŰZ- ÉS VEGYVÉDELEM >TŰZOLTÓ SZAKFELSZERELÉSEK >HŐKAMERÁK >HŐKAMERÁK
146 178 Ft
Biztonságos kiszállítás
Szakértői támogatás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A Mini 2 Plus a Mini sorozat legújabb kiadása. A Mini 2 Plus 256 × 192 pixeles, 12 μm pixelosztású, NETD<40mk, 25 Hz, 6,9 mm-es objektívvel és kézi élességállítással rendelkezik. Termográfiai pontosság (Mérési tartomány): ±2℃/±2% (-20~350℃). Akkumulátor nincs benne és a telefonról veszi az áramot.

A HIKMICRO Mini2 Plus termográfiai kamera egy okos kis kamera Android okostelefonodhoz/táblagépedhez USB-C interfésszel. A kamera hőfelbontása 256×192 pixel, hőmérsékleti tartománya -20 – 350 °C. A HIKMICRO Mini2 Pluss termográfiai kamera a hőképeket/videókat JPEG/MP4 formátumban tárolja az okostelefonon, és hőérzékenysége kevesebb, mint 40 mK. Alkalmas a hőmérséklettel kapcsolatos feladatok hibaelhárítására, ellenőrzésére vagy dokumentálására. A kamerát az okostelefon táplálja, és megjeleníti rajta a hőképet.

Adatok
Cikkszám
Mini2Plus
Termékkategóriák
Minden jog fenntartva! - 2020 © iparbiztonsagkft.hu - webdesign: webmestered.hu