TOP termékek

DRAGER CPS 7900 GÁZTÖMÖR VÉDŐRUHA ( Dräger )

DRAGER CPS 7900 GÁZTÖMÖR VÉDŐRUHA ( Dräger )
DRAGER CPS 7900 GÁZTÖMÖR VÉDŐRUHA ( Dräger )
DRAGER CPS 7900 GÁZTÖMÖR VÉDŐRUHA ( Dräger )
DRAGER CPS 7900 GÁZTÖMÖR VÉDŐRUHA ( Dräger )
DRAGER CPS 7900 GÁZTÖMÖR VÉDŐRUHA ( Dräger )

A Dräger CPS 7900 gáztömör vegyvédelmi öltözet kiváló védelmet nyújt az ipari vegyszerekkel, biológiai szerekkel és egyéb mérgező anyagokkal szemben. Innovatív anyagának köszönhetően a CPS 7900 egyformán alkalmas robbanás veszélyes környezetekben való munkavégzésre és kriogén anyagok kezelésére.

Bővebben
Részletek

A Dräger CPS 7900 vegyvédelmi öltözetet azzal a céllal fejlesztettük ki, hogy védje viselőjét mérgező vagy veszélyes anyagok kezelésekor, és biztosítsa a szükséges támogatást számos veszélyes feladat során. Az öltözet anyaga, a D-mex egyedi mértékben ellenáll a különböző anyagoknak, és kiváló védelmet nyújt a mechanikus hatások, folyékony gázok illetve belobbanások ellen. A Dräger CPS 7900 megfelel a tűzoltóságok, kutató és mentő szervezetek, az ipar nemzetközi szabványaiban az újrahasználható védőöltözetekre vonatkozóan előírt követelményeknek, és meghaladja azokat.

A vegyvédelmi öltözet csökkenti a stresszt a nehéz munka során veszélyzónákban és kockázatos területeken. Az új, ergonomikus szabásnak és az öt kapható méretnek köszönhetően az öltözet a lehető legnagyobb mozgásteret biztosítja az 1,50 m - 2,10 m testmagasságú viselőinek sokféle tevékenységhez és feladathoz. Emellett az öltözet anyaga egyértelműen kisebb súlya és jobb szövete igazodik a viselő mozgásaihoz, és teljes körű rugalmasságot kínál.

Olyan tartozékok kaphatók, amelyek az egyedi igényekhez és követelményekhez igazítják a vegyvédelmi öltözetet, ezáltal kibővítik az alkalmazási lehetőségek körét. Ide tartozik a nyomásmérő-tartó, a magasságbeállító az ágyékrésznél, a párásodásmentes látómező és a D-csatlakozás.

Az öltözet innovatív és egyedi anyaga, a D-mex öt rétegből áll. Különösen erős elasztomer réteg, illetve a vegyi anyagoknak ellenálló záróréteg van belül és kívül egyaránt. Ennek köszönhetően az öltözet akkor is megőrzi teljes védőképességét, ha a külső anyag megsérül. Elektrosztatikus tulajdonságai révén valamennyi robbanásveszélyes környezetben használható az öltözet. Ha a figyelemreméltó szövet ellenére is szikra keletkezik, a lángálló és önoltó anyag védi a viselőjét a súlyos égési sérülésektől. A D-mex rugalmassága még az olyan folyékony gázok kezelését is lehetővé teszi -80°C érintkezési hőmérsékleten, mint az ammónia.

Adatok
Cikkszám
R29500