TOP termékek

DRAGER CPS 7800 GÁZTÖMÖR VÉDŐRUHA ( Dräger )

DRAGER CPS 7800 GÁZTÖMÖR VÉDŐRUHA ( Dräger )
DRAGER CPS 7800 GÁZTÖMÖR VÉDŐRUHA ( Dräger )
DRAGER CPS 7800 GÁZTÖMÖR VÉDŐRUHA ( Dräger )
DRAGER CPS 7800 GÁZTÖMÖR VÉDŐRUHA ( Dräger )
DRAGER CPS 7800 GÁZTÖMÖR VÉDŐRUHA ( Dräger )

A többször használatos gáztömör CPS 7800 robbanásveszélyes helyeken is kiváló védelmet nyújt veszélyes gáznemű, folyékony, aeroszol és szilárd anyagokkal szemben. Innovatív anyagának és új kialakításának köszönhetően a vegyvédő ruha nagyobb rugalmasságot és kényelmet nyújt zárt terekbe való belépéskor és kriogén anyagok kezelésénél.

Bővebben
Részletek

A Dräger CPS 7800 (1b típus) sokféle lehetséges veszélytől véd a veszélyes anyagokkal végzett munkák során. Az új antisztatikus D-mexTM anyag kiváló kémiai ellenállást és mechanikus hatások elleni védelmet nyújt. A Dräger CPS 7800 meghaladja az ipar nemzetközi szabványainak a többször használatos védőöltözetekre vonatkozó követelményeit.

Az öltözet különleges anyaga, a D-mex, öt rétegből áll és megbízhatóságát igazolta, amikor a tűzoltóság veszélyes anyagok alkalmazása során használta. A középső réteg szakadásmentes textilanyag; ennek belső és külső részén különlegesen erős elasztomer réteg található, valamint egy kémiailag igen ellenálló záróréteg. Ezzel az összeállítással az öltözet még akkor is megőrzi teljes védelmi funkcióját, amikor megsérül a külső anyag.

A Dräger CPS 7800 még veszélyes helyeken végzett nehéz munka során is növeli a viselési komfortot. Ergonomikus szabásával és öt választható méretével a lehető legnagyobb rugalmasságot biztosítja 1,50 – 2,05 m magasságú viselőinek. Emellett az öltözet könnyebb és puhább anyaga ideális módon igazodik mindenfajta mozgáshoz. Az opcióként kapható, egyedileg állítható nadrágtartók még nagyobb viselési kényelmet nyújtanak, az öltözet még testhezállóbb. Az új kialakítású viselet azt jelenti, hogy könnyebben lehet felölteni a Dräger CPS 7800 vegyvédő ruhát, viselője azt saját maga tudja fel- és levenni, és segítség nélkül be tudja cipzárazni.

Az innovatív anyagok és az új szervizkoncepciók lehetővé tették a rendszeres tesztelés idejének és költségeinek jelentős csökkentését. Emellett az ruha automatikusan tisztítható és fertőtleníthető, mindenféle bonyodalomtól mentesen. Ez csökkenti a védőruha 15 éves élettartama soránfelmerülő ráfordítást. Egy használaton kívüli arcmandzsettás öltözetet akár öt évig is tárolni lehet anélkül, hogy karbantartást igényelne. Ha javításra vagy karbantartásra van szükség, ezt el tudja végezni a szerviz technikus. Természetesen a DrägerService is örömmel elvégzi ezeket a feladatokat.

Adatok
Cikkszám
R29650