TOP termékek

DRAGER CPS 6900 GÁZTÖMÖR VÉDŐRUHA ( Dräger )

DRAGER CPS 6900 GÁZTÖMÖR VÉDŐRUHA ( Dräger )
DRAGER CPS 6900 GÁZTÖMÖR VÉDŐRUHA ( Dräger )
DRAGER CPS 6900 GÁZTÖMÖR VÉDŐRUHA ( Dräger )
DRAGER CPS 6900 GÁZTÖMÖR VÉDŐRUHA ( Dräger )
DRAGER CPS 6900 GÁZTÖMÖR VÉDŐRUHA ( Dräger )

Ha alacsony hőmérsékletű veszélyes anyagok és alacsony koncentrációjú savak és lúgok ellen keres védelmet, a legjobb választás a Dräger CPS 6900 vegyvédelmi öltözet. Az új, innovatív öltözet kialakítása egyaránt rugalmas és kényelmes.

Bővebben
Részletek

Belső légzőkészülékével a gáztömör Dräger CPS 6900 védelmet nyújt a gáznemű, aeroszol alapú, folyékony és szilárd veszélyes anyagoktól. Az Umex ruhaanyag mechanikai szilárdságot garantál és maximális viselési kényelmet biztosít. Az anyag kiemelkedő rugalmassága ideálissá teszi az újra felhasználható öltözetet kriogén közegek kezeléséhez és hideg környezetben való munkavégzéshez.

A Dräger CPS 6900 el van látva zsebbel rádió számára és egy további tartóval adó-vevő gombhoz a kommunikáció elősegítése érdekében. Ezenkívül az öltözet gáztömör poliuretán (PUR) zárással rendelkezik. A biztonsági védőkesztyű és a biztonsági lábbeli is gáztömör módon csatlakozik az öltözethez és könnyen cserélhető. Az integráltbiztonsági lábbeli alternatívájaként az öltözetet el lehet látni integrált gáztömör zoknival is. A látómező különleges PVC-ből készül, és kombinálható bármilyen páramentesített lencsével és lencseborítóval. A manométertartó kérésre beépíthető a látómező alá, ami megkönnyíti viselője számára a nyomásmérő leolvasását. A Dräger CPS 6900 opcionálisan felszerelhető D-Connect csatlakozóval mérőműszerek, eszközök vagy irányító vezetékek csatlakoztatásához.

A beépített PT 120 L szabályozószelep opcionális lélegeztető rendszert biztosít a Dräger CPS 6900 ruha számára, amivel könnyen lehet különböző levegőellátásokhoz csatlakozni. Ez lehetővé teszi az öltözet viselői számára, hogy lehűtsék magukat annak érdekében, hogy csökkentsék a ruhábana páratartalmat. Ráadásul a rendszer külső levegőellátáshoz is csatlakoztatható, hogy viselőjét kiegészítő légzési levegővel lássa el.

A Dräger CPS 6900 még veszélyes helyeken végzett nehéz munka során is garantálja viselője komfortérzetét. A CPS 6900 innovatív ergonomikus szabásával a mozgás maximális szabadságát nyújtja öt különböző méretben. Ezen kívül az öltözet világos és puha anyaga tökéletesen alkalmazkodik viselőjének mozgásához, és rendkívüli rugalmasságot biztosít. Az opcionális, egyenként állítható hossz a használónak még nagyobb viselési kényelmet nyújt és jobb illeszkedést biztosít.

Adatok
Cikkszám
R29410