Munka- és tűzvédelmi
berendezések első kézből
Ismerkedjen meg kínálatunkkal, válogasson termékeink közül. Amennyiben további kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal!
10
éve a piacon
5000+
eladott termék
19
megyében
112
márka
Miért válasszon minket? Fontos számunkra a megbízhatóság, a minőség, és a szakértelem. Színes kínálatunknak köszönhetően Ön számos márka közül választhatja ki azokat a termékeket, melyeket munkája során használni kíván. Ragaszkodjon a minőséghez Ön is! További információk

Chip Olvasó Profi

Chip Olvasó Profi
Chip Olvasó Profi
Chip Olvasó Profi
Chip Olvasó Profi
Főkategória >TŰZOLTÓ FELSZERELÉSEK, ESZKÖZÖK >ÁLLATMENTŐ FELSZERELÉSEK
Biztonságos kiszállítás
Szakértői támogatás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Leírás

Chip olvasó profi

Állatorvosok, hatóságok és állatvédő szervezetek számára fejlesztették ki, hogy az ISO 11784/11785 szabvány szerinti állati chipek mellett számos egyéb, az EU-ban elterjedt állati chipet minél gyorsabban és legmegbízhatóbban ki lehessen olvasni. HDX jelek (füljelek) is olvashatók.

Csatlakozzon a számítógéphez a közvetlen szkennelés funkcióval, kábelen vagy vezeték nélkül Bluetooth-on keresztül, és így szkenneléskor küldje el a chip számát közvetlenül a szoftvernek. A bosszantó és hibára hajlamos gépelésre többé nincs szükség. Ezenkívül az utolsó 1200 szám a belső memóriában van tárolva, és könnyen kiolvasható egy Windows számítógépen a letölthető szoftver segítségével. A Reader Plus különösen alkalmas mobil használatra is. Töltse le a PetScan alkalmazást Androidra és iOS-re, majd Bluetooth-on keresztül csatlakoztathatja az olvasót okostelefonjához vagy táblagépéhez, és elmentheti az összes számot az okostelefonon. A megvilágított kijelzőnek köszönhetően a chipszám gyenge fényviszonyok mellett is jól leolvasható.

Olvasási szabványok: FDX-A, FDX-B, HDX, EM4102

Olvasási távolság: 80 mm-ig

Méretek: 15cm x 8cm x 3,5cm

Tápellátás: 3,7 V 1400 mA lítium-ion akkumulátor, töltés USB interfészen keresztül

Kijelző: többsoros OLED kijelző

Nyelvek: angol, francia, spanyol, olasz, portugál, német, lengyel

Szállítási terjedelem: párnázott kemény héjú tok, mini USB kábel, gyors üzembe helyezési útmutató német és angol nyelven

Adatok
Cikkszám
TR73
Termékkategóriák
Minden jog fenntartva! - 2020 © iparbiztonsagkft.hu - webdesign: webmestered.hu