TOP termékek

CardioAid-1 AED Trainer defibrillátor

CardioAid-1 AED Trainer defibrillátor
CardioAid-1 AED Trainer defibrillátor

A CardioAid-1 AED Trainer a CardioAid-1 AED defibrillátor oktatási változata.

Bővebben
249 900 Ft
Részletek

I. változat: Készlet tartalma: 1 db készülék, 1 pár felnőtt elektróda, 1 elemcsomag, 1 db android szoftver mobil telefonhoz, 1 db tároló papírdoboz

II. változat: Készlet tartalma: 1 db készülék, 1 pár felnőtt elektróda, 1 elemcsomag, 1 db programozott tablet, 1 db tároló papírdoboz

 

A CardioAid-1 AED Trainer egy általános Android táblagéppel szinkronizálva demonstrálja és tanítja az AED helyes működését szimulált sokkolható vagy nem sokkolható körülmények között, egy kiválasztott protokoll szerint.

A készülék működése során bemutatja az újraélesztés lépéseit: sokkolható ritmus esetén a ritmuselemzést követően javaslatot tesz a sokk leadására, amikor a sokkoló gombot biztonságosan meg lehet nyomni energia leadása nélkül.

A készülékhez tartozékként egy pár öntapadós, egyszer használatos elektróda csatlakoztatható, amelyek segítségével gyakorolható a készülék helyes elhelyezése a páciensen.

A CardioAid-1 AED Trainer kétféle üzemmóddal rendelkezik:

  • Előre programozott protokoll üzemmód
  • Felhasználói protokoll

A CardioAid-1 AED Trainer az újraélesztési tanfolyamok résztvevői számára készült, hogy jól képzett oktató segítségével megtanulják az AED defibrillátorok használatát és gyakorolják az újraélesztést.

Adatok
Cikkszám
KCA1TRAINER