TOP termékek

DRAGER CPS 6800 GÁZTÖMÖR VÉDŐRUHA ( Dräger )

 DRAGER CPS 6800 GÁZTÖMÖR VÉDŐRUHA ( Dräger )
 DRAGER CPS 6800 GÁZTÖMÖR VÉDŐRUHA ( Dräger )
 DRAGER CPS 6800 GÁZTÖMÖR VÉDŐRUHA ( Dräger )
 DRAGER CPS 6800 GÁZTÖMÖR VÉDŐRUHA ( Dräger )
DRAGER CPS 6800 GÁZTÖMÖR VÉDŐRUHA ( Dräger )

Ha alacsony hőmérsékletű veszélyes anyagok és alacsony koncentrációjú savak és lúgok ellen keres védelmet, a legjobb választás a Dräger CPS 6800 vegyvédelmi öltözet. Az új, innovatív öltözetnek rugalmasabb a kialakítása és kényelmes belépést tesz lehetővé zárt terekbe.

Bővebben
Részletek

Belső légzőkészülékével a gáztömör Dräger CPS 6800 védelmet nyújt a gáznemű, aeroszol alapú, folyékony és szilárd veszélyes anyagok ellen. Az Umex ruha-anyag mechanikai szilárdságot garantál és maximális viselési kényelmet biztosít. Az anyag kiemelkedő rugalmassága ideálissá teszi az újra felhasználható öltözetet kriogén közegek kezeléséhez és hideg környezetben való munkavégzéshez.

A Dräger CPS 6800 rádióhoz való zsebbel és gáztömör poliuretán (PUR) záró rendszerrel van ellátva. A biztonsági védőkesztyű és a biztonsági lábbeli is gáztömör módon csatlakozik az öltözethez és könnyen cserélhető. Az integráltbiztonsági lábbeli alternatívájaként az öltözetet el lehet látni szorosan hozzákapcsolt, gáztömör zoknival is. Az integrált teljesálarc mellett a Dräger CPS 6800 lehetővé teszi hajlékony, gáztömör arcmandzsetta illesztését is. Ez lehetővé teszi, hogy egyetlen öltözetnél könnyen lehessen a teljesálarcok között váltani. A beépített PT 120 L szabályozószelep opcionális szellőzőrendszert biztosít a Dräger CPS 6800 öltözet számára, amivel könnyen lehet különböző levegőellátásokhoz csatlakozni. Ez lehetővé teszi az ruha viselői számára, hogy lehűtsék magukat annak érdekében, hogy csökkentsék az öltözetben a páratartalmat.

A Dräger CPS 6800 még veszélyes helyeken végzett nehéz munka során is garantálja viselője kényelemérzetét. A CPS 6800 innovatív ergonomikus szabásával a mozgás maximális szabadságát nyújtja öt különböző méretben. Ezen kívül az öltözet világos és puha anyaga tökéletesen alkalmazkodik viselőjének mozgásához, és rendkívüli rugalmasságot kínál. Az opcionális, egyénenként állítható nadrágtartók a használónak még nagyobb viselési kényelmet nyújtanak és jobb illeszkedést biztosítanak.

Adatok
Cikkszám
R29460