Munka- és tűzvédelmi
berendezések első kézből
Ismerkedjen meg kínálatunkkal, válogasson termékeink közül. Amennyiben további kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal!
10
éve a piacon
5000+
eladott termék
19
megyében
112
márka
Miért válasszon minket? Fontos számunkra a megbízhatóság, a minőség, és a szakértelem. Színes kínálatunknak köszönhetően Ön számos márka közül választhatja ki azokat a termékeket, melyeket munkája során használni kíván. Ragaszkodjon a minőséghez Ön is! További információk

LÁNGÁLLÓ KÖRSZŐNYEG

LÁNGÁLLÓ KÖRSZŐNYEG
LÁNGÁLLÓ KÖRSZŐNYEG
LÁNGÁLLÓ KÖRSZŐNYEG
LÁNGÁLLÓ KÖRSZŐNYEG
LÁNGÁLLÓ KÖRSZŐNYEG
LÁNGÁLLÓ KÖRSZŐNYEG
LÁNGÁLLÓ KÖRSZŐNYEG
LÁNGÁLLÓ KÖRSZŐNYEG
Főkategória >TŰZ- ÉS VEGYVÉDELEM >TŰZOLTÓ ÉS HEGESZTŐ TAKARÓK
38 319 Ft
Biztonságos kiszállítás
Szakértői támogatás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

PADLÓVÉDŐ FORRÓ HAMMU VAGY SZÁRGÁZÁSHOZ, FORRÁZÓK, KÉMÉNYEK VAGY GRILLI SZÁMÁRA.

 

Kör alakú tűzálló szőnyeg a padló védelmére, különösen alkalmas kandallók vagy tűzhelyek felfüggesztésére. Texfire Weld SX anyaggal szabott, átmérője 100 cm. Ez egy többrétegű szőnyeg üvegszálas alappal és szilikon bevonattal a magas hőmérséklethez , ellenáll a hamunak és a szikrának. A másik oldalon pedig egy nem szőtt előkarbonizált szál , amely hőzáróként működik , csökkenti a hőátadást és elkerüli, hogy a parketta, a kőedény vagy a laminált padló sérüljön. A szőnyeget teljes kerületén fekete csík koronázza meg, és Nomex® égésgátló cérnával szabják.

A kör alakú kialakítás és átmérője 100 cm. kémények és tűzhelyek felfüggesztésére alkalmas padlóvédővé varázsolja . A nem szőtt oldalt mindig érintkezésbe kell helyezni a padlóval, úgy, hogy a szilikon oldal a látható oldalon maradjon. Fontos, hogy az égésgátló szőnyeg felületén maradó izzó anyagokat gyorsan eltávolítsuk. Barcelonában gyártott és testreszabott, benne rejlő égésgátló anyagokkal, amelyek az idő múlásával történő használat mellett garantálják a védelmét. Alkalmas beltéri és kültéri használatra. A Texfire körkörös, rugalmas és könnyű szőnyege rugalmas szalaggal rendelkezik, hogy könnyen feltekerve tárolható.

WELD SX anyagból készült kör alakú szőnyeg. Ez a szövet 2020-ban az UNE 23727 - Építőanyagok tűzzel szembeni viselkedése - előírása szerint M2 besorolással rendelkezik . Ezenkívül megfelel az EN ISO 9150 előírásnak is, 2. osztályú besorolással - Anyagok viselkedése kis olvadt fém fröccsenése esetén.

 

 JELLEMZŐK.

  • 1300°C-ig ellenáll a csúcshőmérsékletnek.
  • Méretek: átmérő 100 cm, vastagság kisebb, mint 4 mm.
  • Folyadékok, gázok és füstök számára teljesen át nem eresztő.
  • Beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas.
  • Nomex® márkájú égésgátló menettel szabva.
  • Lánggátló tulajdonságai idővel változatlanok maradnak.
Adatok
Cikkszám
64-019
Termékkategóriák
Minden jog fenntartva! - 2020 © iparbiztonsagkft.hu - webdesign: webmestered.hu