Munka- és tűzvédelmi
berendezések első kézből
Ismerkedjen meg kínálatunkkal, válogasson termékeink közül. Amennyiben további kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal!
10
éve a piacon
5000+
eladott termék
19
megyében
112
márka
Miért válasszon minket? Fontos számunkra a megbízhatóság, a minőség, és a szakértelem. Színes kínálatunknak köszönhetően Ön számos márka közül választhatja ki azokat a termékeket, melyeket munkája során használni kíván. Ragaszkodjon a minőséghez Ön is! További információk

HAIX Nature Two GTX VADÁSZ ÉS HEGYMÁSZÓ BAKANCS

HAIX Nature Two GTX VADÁSZ ÉS HEGYMÁSZÓ BAKANCS

Stabil felépítésének és csúszásmentes talpának köszönhetően a Nature Two biztonságos fogást kínál bármilyen terepen.

Főkategória >MUNKAVÉDELEM >RUHÁZAT >LÁBBELIK >HAIX >VADÁSZAT
154 551 Ft
Biztonságos kiszállítás
Szakértői támogatás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Vízálló a GORE-TEX® révén

Lábai szárazak és egészségesek maradnak, mert a Nature Two GTX tartósan vízálló és rendkívül légáteresztő. Ezt a háromrétegű GORE-TEX® membrán biztosítja a Nature Two GTX belső bélésén.

Különösen csúszásgátló VIBRAM®-mal

Ön állhatatos marad a Nature Two GTX-ben, mert egyenetlen terepen is kikövezi az utat. A Nature Two GTX talpa optimális gumikeverékkel rendelkezik, ezért különösen csúszásálló, stabil és csavarásálló. Ez az a hatás, amelyet a Nature Two GTX VIBRAM® talpa dolgoz fel.

Csúszásmentes a csúszásgátlónak köszönhetően

A Nature Two GTX-ben minden helyzetben biztos lábakon áll. Hogy ne csússzon, a Nature Two GTX talpa különleges gumikeverékével és innovatív profilkonstrukciójával rendkívül magas csúszásállóságot és tapadást kínál a legkülönfélébb padlókon.

Havas hegyekre

A hegy havas, a jeges talaj keményre fagyott. Most fogd meg a görcsöket, és folytasd biztonságosan: A Nature Two GTX-ed úgynevezett görcstartókkal rendelkezik a talp hátulján és elején. Két kategória különböztethető meg: „feltételesen görcsökhöz alkalmas” (könnyű görcsök pántokkal történő rögzítéséhez) és „görcsökhöz alkalmas”.

Adatok
Cikkszám
206601
Termékkategóriák
Minden jog fenntartva! - 2020 © iparbiztonsagkft.hu - webdesign: webmestered.hu