Munka- és tűzvédelmi
berendezések első kézből
Ismerkedjen meg kínálatunkkal, válogasson termékeink közül. Amennyiben további kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal!
10
éve a piacon
5000+
eladott termék
19
megyében
112
márka
Miért válasszon minket? Fontos számunkra a megbízhatóság, a minőség, és a szakértelem. Színes kínálatunknak köszönhetően Ön számos márka közül választhatja ki azokat a termékeket, melyeket munkája során használni kíván. Ragaszkodjon a minőséghez Ön is! További információk

ATTACKCAM S6 HŐKAMERA

ÚJ
ATTACKCAM S6 HŐKAMERA

Az Attackcam S6 alkalmazási területe a könnyű tűzoltás, és a működés közbeni helyzetfelismerés javítását szolgálja.

Főkategória >TŰZ- ÉS VEGYVÉDELEM >TŰZOLTÓ SZAKFELSZERELÉSEK >GÁZ ÉRZÉKELŐK, HŐKAMERÁK
Biztonságos kiszállítás
Szállítási idő: 2-5 nap
Szakértői támogatás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

S6 Attackcam hőkamera minden segélyhívó számára. Az Attackcam S6 alkalmazási területe a könnyű tűzoltás, és a működés közbeni helyzetfelismerés javítását szolgálja. Egyszerűen a harmadik szem minden segélyhívó számára. 

Attackcam S6

- Jobb helyzetfelismerés és látómező

- A legolcsóbb hőkamera a BOS területre

- Könnyű, kompakt, robusztus és felhasználóbarát

-160x120 felbontás / 2,4" kijelző 240x120 /

-Az érzékelő lehető legjobb hőmérséklet-érzékenysége 0,04°-kal C

-NFPA Tűzoltási módok és 4 további technikai mód. 

- Cold-Hot Tracker pl. parázs kereséshez hőmérséklet méréssel

- Nincs beragadás/hackelés a képen nagy érzékenységű módban

- Képmemória (8 GB) az események dokumentálásához - Kezdési idő 5 mp. / Működési idő 8 óra

- 30 HZ technológia a gördülékeny képmegjelenítésért

- Központi hőmérsékletmérés állandó kijelzéssel a képen minden üzemmódban. 

Az Attackcam S6 segítségével mindig szemmel tarthatja, mi történik, és sötétben is kiterjesztheti látóterét. Nem zárt helyiségekben alkalmas felderítésre, megfigyelésre, utóellenőrzésre és könnyű tűzoltásra. Ideális társ ember, csapat, csoportvezető, szakaszvezető, szakaszvezető számára. Üzemeltetési menedzser... egyszerűen mindenkinek, akinek mindig világos és átfogó rálátása van a műveletekre. 

Az S6 5 másodpercen belül elindul, és nem igényel kép vagy zseblámpa támogatást a hőkép optimális képélességének eléréséhez*. A 160x120 pixeles képmegjelenítésnek és a 0-ás hőmérséklet-érzékenységnek köszönhetően A 04 fok és a 30 Hz-es technológia éles és optimális képmegjelenítést biztosít időkésleltetés nélkül. 

A 2,4 hüvelykes, 320x240-es felbontású képernyő teszi teljessé a kamerát. Az S6 öt különböző üzemmóddal működik, és különösen az NFPA mód és a hideg/meleg nyomkövető támogatja a felhasználót a feladatában. És az egész páratlan ár-érték arányban. Az öt különböző mód mindig optimálisan támogatja Önt, mint felhasználót munkájában. 

Az NFPA mód a tűzoltó- és mentőegységek szabványos módja. A kamera fekete-fehérben működik -20° - 150° közötti hőmérsékleten. A 150° és 300° közötti hőmérséklet-tartomány sárga színnel jelenik meg. A narancssárga színezés 300°-tól 450°-ig terjed. Végül a 450°-tól 600°-ig terjedő hőforrás piros színnel látható. A különböző színű területeknek segíteniük kell a különböző hőmérsékleti területek és a veszélyes helyzetek jobb felismerését. Ugyanakkor a kijelző megvédi Önt a sérülésektől. A fekete-fehér mód a legmelegebb világos/fehér és a leghidegebb sötétet mutatja.Ez a mód optimális képmegjelenítést mutat színkeverék nélkül.Fehér-fekete módban polaritásváltás történik. Bizonyos helyzetekben a hőmérséklet-különbségek jobban megjeleníthetők, és Ön jobban támogatható a munkájában. A szivárvány és a vasív mód kiegészíti a megjelenítési lehetőségeket. A sokféle színnek köszönhetően mindkét műszaki mód a legapróbb hőmérséklet-különbségeket mutatja be részletesen. Ez ideális műszaki műveletekhez. A hideg-meleg nyomkövető az optimális funkció a parázs megtalálásához, hogy megtalálja a leghidegebb/legmelegebb pontot a tűz kialakulása előtt vagy után. Ez a funkció minden üzemmódban külön-külön is bekapcsolható. Ezzel egyidejűleg a rögzített hőmérsékletek megjelennek a képernyőn. 

Az S6 a magas hőmérsékleti tartományban indul, és 150°C-nál magasabb hőmérsékleten automatikusan alacsony érzékenységű üzemmódba kapcsol. Az S6 érzékelőjét nem kell kalibrálni nagy érzékenységű módban. Ennek az az előnye, hogy nincs akadozás/hackelés a képen. A -20°-tól +600°-ig terjedő mérési tartományban a kockázatelemzés bemutatása szempontjából minden lényeges területet lefed. Minden üzemmódban folyamatosan látható a középpont/hőmérséklet mérés. A támadókamera képpontossága +-2°-nál kisebb. 37,2°V és 50°H mellett a látómező ideális a tűz forrásának kereséséhez. A "gengszter markolat" és az 50°-os betekintési szög révén a szobák gyorsan átkutathatók. Lehetőség van lézer bekapcsolására is, például, hogy valaki egy kinyújtott karként könnyebben megmutassa a veszélyes terület vagy a hőforrások helyzetét. Az S6 képmemóriája 8G, ami bővíthető. Minden releváns adat a kioldó (a fogantyún lévő gomb) nyomásával jpg formátumban kerül mentésre. dokumentumként mentve. Az adatok gyorsan és felhasználóbarát módon letölthetők az USB interfész segítségével. 

Az S6 menüjében az alapbeállításokat lehet elvégezni és lehetőség van az elmentett képek megtekintésére is. ---------------- 350g-jával az Attackcam S6 optimális. Ergonomikus és kiegyensúlyozott a kézben. a fröccsenő víz és por elleni védelem és az áthaladt 2 mtr. A betonbeejtési teszt robusztus és felhasználóbarát kamerává tesz minden segélyhívó számára. Kis súlya miatt a tartócsavarral és a visszahúzóval gond nélkül rögzíthető a munkaruházathoz, és nem terheli további a segélyszolgálatokat. (opcionálisan behúzható és rögzítőcsavar) Az akkumulátor élettartama 8 óra, és a működési idő folyamatosan látható a kijelzőn. 

R *Az optikai képtámogatási egységgel, például MSX vagy DSIE hőképalkotás támogatása csak normál fényviszonyok mellett hasznos. Füstben, sötétben és zseblámpával is csak korlátozottan optimalizálható a hőkép élessége. Így a képtámogatás csak normál fényviszonyok mellett hasznos. És ez a legtöbb esetben nem felel meg annak, ami valójában történik. Ezenkívül a kijelző eltolódik, mivel az optika nem egyformán van elhelyezve. Ami szintén szélsőséges félreértelmezésekhez vezethet. 

Ha például MSX vagy DSIE technológiás kamerát tesztel. Végezze el a tesztet úgy, hogy az optikai egységet nem használja. Képérzékelő Hűtetlen fókuszsík tömbök

Max. Felbontás 160 × 120. Pixel osztásköz 17 µm

Válaszhullámsáv 8 µm és 14 µm között

NETD < 40 mK (@ 25 °C, F#=1,0)

Látómező 37,2° × 50 °

Fókusztávolság 3,1 mm IFOV (mrad) 5,48 mrad =

Képernyő 1 Fókusz 0 mm 0 mm

Min. × 240 felbontású, 2,4 hüvelykes

LCD-kijelző

Paletták NFPA, Fekete forró, Fehér forró, Szivárvány, Ironbow

Termográfiai szabályok 3 hőmérő pont: Max. hőmérséklet; min hőmérséklet; Középső hőmérséklet hőmérő tartomány -20 °C és 600 °C között (-4 °F és 1115 °F között)

Hőmérési pontosság Max (±2 °C, ±2%)

Hőmérséklet távolság D:S = 75:1

Elem Akkumulátor típusa Újratölthető lítium akkumulátor

Akkumulátor Működési idő 8 óra folyamatos működés

Funkciók Lézerfény támogatás (Mutasson a termográfiai célpontra)

Tárolás Cserélhető memóriakártya (alapértelmezett 8G, legfeljebb 128G tárhely támogatása) Fotó Hőkép Videó NA Nyelv Angol Általános akkumulátor feszültség /

Általános teljesítmény :3. 7 V DC/0,4 A

Áramfogyasztás Kevesebb, mint 1,2 W

Interfész / Hardver interfész: micro USB

Működési tartomány / Üzemi hőmérséklet: -10 °C és 50 °C között (14 °F és 122 °F között)

Védettségi szint IP54 esés/ejtés teszt

Magasság: 2 m (6,56 láb)

Méretek: 196 mm × 117 mm × 59 mm (7,7 × 4,6 × 2,3 ?)

Súly 350 g. /Súly körülbelül: kevesebb, mint 350 g (0,77 font)

Tartozék tápadapter,

USB-kábel,

8 GB-os memóriakártya,

használati útmutató,

csuklópánt

Adatok
Cikkszám
15847
Státusz
ÚJ    
Termékkategóriák
Minden jog fenntartva! - 2020 © iparbiztonsagkft.hu - webdesign: webmestered.hu