Munka- és tűzvédelmi
berendezések első kézből
Ismerkedjen meg kínálatunkkal, válogasson termékeink közül. Amennyiben további kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal!
10
éve a piacon
5000+
eladott termék
19
megyében
112
márka
Miért válasszon minket? Fontos számunkra a megbízhatóság, a minőség, és a szakértelem. Színes kínálatunknak köszönhetően Ön számos márka közül választhatja ki azokat a termékeket, melyeket munkája során használni kíván. Ragaszkodjon a minőséghez Ön is! További információk

ACCO MIXCAR-150 150 LT MOBIL HAB EGYSÉG

ACCO MIXCAR-150 150 LT MOBIL HAB EGYSÉG

Olyan területeken használják, mint a parkolók, finomítók, repülőgép-hangárok, repülőterek, festék- és lakküzletek, benzinkutak, ahol fennáll a szénhidrogén-tűz veszélye.

Magas oltási és hűtési tulajdonságokkal rendelkezik tüzelőolaj, festék stb. Által okozott tüzekben, a benne lévő filmképző habkoncentrátummal.

Tűzcsaphoz vagy hasonló vízforráshoz való csatlakozással használják, nagy kapacitásának és mozgó testének köszönhetően lehetőséget nyújt arra, hogy gyorsan és hosszú ideig habzóan reagáljon a tűzre.
Főkategória >TŰZOLTÓKÉSZÜLÉK >MOZGATHATÓ OLTÓ KÉSZÜLÉKEK
759 900 Ft
Biztonságos kiszállítás
Szállítási idő: 2-5 nap
Szakértői támogatás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
Mixcar 150 Mobil gyorsbeavatkozó /gumikerekes/ habmixer -változtatható habbekeverési arány 1-3-6 %- 400 L/perces habvetővel kompletten, sugárcsővel, 2 db 20m-es C-52-es tömlővel

MŰSZAKI ADATOK

A termék testének kapacitása 150 l habkoncentrátum, és a hab kémiai hatásainak ellenálló anyagból készül.
A mobil habosító egység még aszfaltmentes talajviszonyok között is könnyen mozgatható ergonómikus felépítésének köszönhetően.
A mobil habegység háza korrózióálló elektrosztatikus porszórt acélból (DKP), rozsdamentes acélból (CrNi) vagy horganyzott lemezből készül.
Vannak olyan készülékházak, amelyek elektrosztatikus porfestékkel vannak borítva az egység testére, hogy a tömlőket és a beavatkozó berendezéseket könnyen el lehessen venni és használni.
A tűzcsaphoz vagy bármely tűzoltó vízellátó vezetékhez csatlakozó tömlők storz csatlakozással rendelkeznek.
A 2 "lapos kendőtömlő-kapacitású" mobil habegység 40 m teljes távolságból nyújt beavatkozást.
A rendszer üzemi nyomása max. Ez 12 bár.
A 2 "-os habszivacs teste 200 bar / perc áramlási sebességgel 6 bar nyomáson rozsdamentes acélból készül.
A 2 "-os vízpermetező lándzsa, amelyet csak a vízi beavatkozás során használnak, sugár- és permetlövéssel rendelkezik, amelyek a tűzintervenció típusának megfelelően állíthatók be.
A testre szerelt, 2 hüvelykes habkeverő, amely 0-6% keverésre képes, rozsdamentes acélból készül, és csak vízzel, 0% -os beállítással tudja működtetni a rendszert.
A rendszer összes alkatrészének egymáshoz való csatlakozását 100% -ban tesztelik, és szivárgásszabályozást végeznek.
Adatok
Cikkszám
ACCO01
Termékkategóriák
Minden jog fenntartva! - 2020 © iparbiztonsagkft.hu - webdesign: webmestered.hu